Salibandy Taikissa

Tavoitteet

Taipalsaaren Kisa pyrkii tarjoamaan kuntalaisille ja lähialueiden lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden pelata Taipalsaarella salibandyä kilpailumielessä omalla tasollaan. Meillä ei ole vaatimuksia taidon suhteen, sitoutuminen harjoitteluun ja innostus lajiin riittää meillä!

Tavoitteenamme on tarjota mielekästä harrastamista ja kilpailua Taipalsaarella niin pitkään kuin koulujakin Taipalsaarella voi käydä, eli noin 15 - 16 vuoden ikään asti. Mikään ei estä tätä pitempäänkin Taipalsaarella salibandyä harrastaa, mikäli innostuneita riittää.

Miesten V-divisioonan joukkueeseen perustamiseen syitä oli kaksi:
- Aktiiviset "vanhat" (ja vähän nuoremmatkin) parrat, joilla intoa riittää vielä pelata numero paidassa.
- Mahdollisuus tarjota junioreille joukkue Taipalsaarella, johon voisi luonnollisesti siirtyä, junioritoiminnan jälkeen.

Tavoitteenamme on myös tehdä epävirallista yhteistyötä muiden seurojen kanssa. Emme kuitenkaan ole lähdössä minkään joukkueen farmi emmekä kasvattajaseuraksi vaan toimimme omillamme ja yhteistyö lähinnä yhteisten koulutustilaisuuksien ja tapahtumien järjestämistä.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään valmennuksen tasoa. Olemme järjestäneet mm. yhteistyössä PoNoVon kanssa valmentajillemme Säbämestari valmennuskoulutuksen ja  osa valmentajista on suorittanut salibandyliiton SBV I koulutukseen.

Kilpasarjojen lisäksi tarjoamme valmennusta sekä nuoremmille säbäkoulun ja aikuisille harrastesäbää.

Maksut ja rahan keruu

Vakavaraisena seurana Taipalsaaren Kisa sijoittaa säästöön jäänyttä varallisuutta sinne minne jokaisen vastuunsa tuntevan seuran ne pitäisi sijoittaa: lapsiin ja nuoriin. Tämän vuoksi pystymme pitämään vuosimaksut seurassa houkuttelevalla tasolla. Eri ryhmien maksuista lisätietoa ryhmien omilta sivuilta tai yhteyshenkilöiltä.

Aluesarjassa pelaavien salibandyjunioreiden vanhempien vastuulla on ollut perinteisesti vastuuviikkona lumen luonti Taipalsaaren urheilukentän rappusilta ja jääkiekkokopin ovien avaaminen ja lukitseminen.

Kotiturnauksissa tarvitaan myös vanhempien apua pelien toimitsijoina ja buffetin pitäjinä. Näiden talkoiden ja buffetien tuotot kohdennetaan salibandyjaostolle ja näin mahdollistetaan edellä mainitut edulliset kausimaksut.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Joukkueiden sivuilta pääset tutkailemaan joukkueiden tapahtumia. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan TaiKin joukkueissa, ota yhteyttä joukkueiden yhteyshenkilöihin, joiden yhteystiedot löytyvät joukkuekohtaisilta sivuilta.

 

TERVETULOA UUDET JA VANHAT TAIKILAISET SALIBANDYN PARIIN!