Jääkiekko

27.3 EI TREENEJÄ. Kaukalon huolto on lopetettu 26.3 ja näyttää pahasti siltä että kausi oli tässä. Kivaa oli ja kiitokset osallistujille.

Treenit tiistaisin kello 18:00-19:00 Konstun kaukalossa. Lisätreenejä voidaan koittaa sopia jos innokkaita löytyy.

Taipalsaaren kisa tarjoaa kiekkokoulu 2006-2010 syntyneille. Ohjaajat: Arto Virtanen, Marko Kurri, Teemu Sohkanen, Joona Sinkko. Toivomme osallistujilta kiekko kokemusta aiemmilta vuosilta TaiKin tai muun jääkiekkoa valmentaneen joukkueen osalta. Ihan aloittelijat voivat tulla mukaan ja katsotaan missä uuden pelaajan taso kulkee. Ryhmässä pyritään pelaamaan iloista ja vauhdikasta ryminähöntsäkiekkoa. Emme pyri kilpatasolle vaan pelaamme omaksi iloksemme. Taitotason minimivaatimus on että pystyy kentällä toimimaan joukkueen jäsenenä. Maalivahdiksi pääsee kysymällä, seuralla on tarvittavat varusteet maalivahdeille. Kysymykset osoitteeseen marko.kurri(ätmerkki)gmail.com.

Ohjaajien suostumuksella ryhmiin voidaan ottaa pelaajia suositusiän ulkopuolelta, mikäli lapsen taitotaso vastaa ko. ryhmän tasoa.

 

2006-2010 syntyneiden pakolliset varusteet: ristikkokypärä, kaulasuojus, alasuojat, kiekkohousut, polvisuojat, kyynärjuojat, hartiasuojat, jääkiekkoluistimet, jääkiekkomaila ja vesijuomapullo. Mikäli joku varuste puuttuu niin ota yhteyttä valmentajiin, joitakin varusteita pystymme järjestämään.

Harjoitukset 1 krt/vko tammi-maaliskuussa jäätilanteen mukaan.

 

ILMOITTAUTUNEET: Ville K, Veikko K, Santtu V, Jose A, Sipi K, Valtteri I, Tuomas I, EIno Y, Niilo Y

 

 

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN TAIKIN JÄÄKIEKKOON 2018 2006-2010 SYNTYNEET

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kevätkiekkoa 2016
Taiki-Stu 21.2.2013